#5 

Holiday 

Home

Maximising limited space is the major challenge for this project. By injecting neutral spaces with vibrant accents, this compact apartment can be easily brought to life. This can be done easily achieved by creating contrast of colours - dark brown against red, mustard against black, gold against black metal frame.

The space saving dining table is definitely the highlight for the entire design. It is designed to be incorporate within the feature wall in the living room, which can be used whenever it's needed without permanently occupying the room.

WHAT

Holiday Apartment

WHERE

Edinburgh

WHEN

March 2015 - June 2015

Speirs Wharf, Glasgow, G4 9TB, UK.

Tel 078 2535 5553, Email lee-studio@mail.com

© 2018 by LEE studio. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon